ΑΕΚ : Αρνητικά όλα τα τεστ, επιστρέφουν στις προπονήσεις

ΑΕΚ : Αρνητικά όλα τα τεστ, επιστρέφουν στις προπονήσεις

Τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ βγήκαν αρνητικά και οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ. Τα τελευταία τεστ για Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, βγήκαν αρνητικά και πλέον οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Η Ενωση είχε «χτυπηθεί» τον τελευταίο καιρό από τον κορωνοϊό, αλλά φαίνεται πως «καθάρισε» με τον Covid-19 και πλέον άπαντες είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Κιτρινόμαυροι ήταν όλα αρνητικά, με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του να επιστρέφουν στο παρκέ.

Οσον αφορά στα τρία θετικά δείγματα που είχαν βρεθεί στο στρατόπεδο της Ενωσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν παικτών και το ένα μέλους του προπονητικού τιμ, εξακολουθούν να βρίσκονται σε περιορισμό και φυσικά δεν θα αγωνιστούν στο ματς που ακολουθεί με το Μεσολόγγι (6/3).

Οι Κιτρινόαμυροι πλέον μπορούν να αρχίσουν προπονήσεις και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ