ΑΕΚ : Πρόγραμμα-φωτιά τον Μάρτιο με 9 παιχνίδια σε 26 μέρες

ΑΕΚ : Πρόγραμμα-φωτιά τον Μάρτιο με 9 παιχνίδια σε 26 μέρες

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμά της για τον Μάρτιο, το οποίο είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, καθώς τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι συνεχόμενα και θα κληθεί να δώσει μέσα σε 26 μέρες 9 αγώνες.

«Καυτός» μήνας πρόκειται να είναι ο Μάρτιος για την ΑΕΚ, καθώς θα κληθεί να δώσει 9 σημαντικά παιχνίδια μέσα σε 26 μέρες σε Basket League και BCL. Η αρχή θα γίνει στις 6 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ στο Μεσολόγγι, ενώ μετέπειτα θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ για την φάση των «16» του BCL (10/03).

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 13/03 θα διεξαχθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ και μετά υπάρχουν τα δύο επόμενα παιχνίδια με Στρασμπούρ (16/03) και Ηρακλή (20/03), τα οποία αμφότερα είναι εντός έδρας.

Τα πιο δύσκολα για την Ένωση θα αρχίσουν από τις 23/03, καθώς από τότε έως και την τελευταία μέρα του Μαρτίου θα δώσει τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία είναι ευρωπαϊκα και ένα πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα, θα «κονταροχτυπηθεί» με Στρασμπούρ (23/03), Νίζνι (25/03), Άρη (27/03) και Τουρκ Τέλεκομ (31/03).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ