Λυκογιάννης : «Δεν ήμασταν καλοί πνευματικά»

Λυκογιάννης : «Δεν ήμασταν καλοί πνευματικά»

Ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι.

Για έλλειψη καθαρού μυαλού στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με την ΑΕΚ έκανε λόγο ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Όσα είπε ο Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί πνευματικά. Σε όλο το διάστημα δεν είχαμε καθαρό μυαλό και έτσι δεν μπορέσαμε να περάσουμε πολλές φορές μπροστά. Το μοναδικό διάστημα που είχαμε καθαρό μυαλό ήταν τα τελευταία 5 λεπτά όπου και γυρίσαμε το παιχνίδι. Σε όλο το διάστημα κάναμε τις λάθος κινήσεις. Στην τελευταία επίθεση είχαμε σχεδιάσει αλλαγές στα σκριν και φάουλ, αντί αυτού κάναμε άλλη άμυνα και στο τέλος ο Μέικον μας έβαλε το τρίποντο. Στην επίθεση στο τέλος και πάλι άλλο σχεδιάσαμε και άλλο έγινε μέσα στο γήπεδο. Στην τελευταία φάση και στο καλάθι του Λάνγκφορντ που έκρινε το παιχνίδι, είχαμε σχεδιάσει μία πιεστική άμυνα για να μην πάει η μπάλα στον Λάνγκφορντ, αλλά και τότε υπήρχε οδηγία για φάουλ και να σχεδιάσουμε εμείς την τελευταία επίθεση με τάιμ άουτ που είχαμε. Τελικά δεν κάναμε αυτά τα πράγματα και έτσι η μπάλα και το μπάσκετ μας τιμώρησε.

Υπάρχουν φάσεις που δεν διαβάζουμε καλά το παιχνίδι. Ακόμα και στο τέλος όταν ο Γκρίφιν ήταν στο παιχνίδι, ο Λοβ ανέλαβε την οργάνωση. Μερικές φορές όμως πρέπει να ακούν και οι παίκτες αυτά που λέμε στα τάιμ άουτ. Πήραμε δύο τάιμ άουτ και τα πετάξαμε στο νερό. Δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Το ίδιο έγινε και με τον Προμηθέα και δεχθήκαμε το τελευταίο τρίποντο. Τότε είχαμε σχεδιάσει αλλαγές στα σκριν, αλλά δεν έγινε. Σήμερα πάλι άλλα σχεδιάσαμε και άλλα κάναμε. Δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα αυτό και να βρίσκουμε λύσεις μέσα από το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ