Παπαθεοδώρου : «Τον τελευταίο μήνα παίζαμε συνεχώς με 9 παίκτες»

Παπαθεοδώρου : «Τον τελευταίο μήνα παίζαμε συνεχώς με 9 παίκτες»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, ενώ στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς και τα πολλά παιχνίδια που είχε η Ένωση.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την πολύ σημαντική αυτή νίκη της Ένωσης, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως μέσα σε τέσσερις μέρες οι κιτρινόμαυροι γύρισαν όλη την Ευρώπη, ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Κρατάμε τη νίκη (απέναντι στον Άρη) μετά από μια μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα και σε συνδυασμό με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, οι δυνάμεις και η ενέργεια μας αποτυπώθηκαν στην εμφάνισή μας και ειδικά στον τομέα της συγκέντρωσης καθώς κάναμε εύκολα και αβίαστα λάθη.

Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι αν ήμασταν στοιχειωδώς πιο συνεπείς στις επιθετικές συνεργασίες και δεν πουλούσαμε την μπάλα. Ωστόσο, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που έχουν κίνητρο και διάθεση.

Είμαστε κουρασμένοι πριν έρθουμε. Σε τέσσερις ημέρες γυρίσαμε όλη την Ευρώπη και δεν το αναφέρω ως δικαιολογία. Είχαμε πολύ δύσκολο τελευταίο μήνα, με εννιά παίκτες, με αγώνες διαδοχικούς, μας λείπουν πράγματα όπως για παράδειγμα η προπόνηση. Προφανώς δεν είχαμε την ποιότητα που θα θέλαμε. Αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο προφανώς θα ήταν πιο δύσκολο για μας.

Ο κόσμος δίνει κίνητρο στους παίκτες, δεν ξέρω αν θα άλλαζε η ποιότητα του αγώνα, τουλάχιστον για τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε, έχουμε να εντάξουμε και παιδιά που επιστρέφουν και δεν είναι εύκολο. Είμαστε χαρούμενοι που πήραν χρόνο συμμετοχής ο Βλάντο και ο Ζήσης και περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ