Μπράουν-Λάνγκφορντ και στο βάθος Τούλσον

Μπράουν-Λάνγκφορντ και στο βάθος Τούλσον

Στην κορυφή της λίστας του Σφαιρόπουλου οι ελεύθεροι Μπόμπι Μπράουν και Κιθ Λάνγκφορντ, αρέσει πολύ και ο Ράιαν Τούλσον της Μπουγιουκχεσίρ. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση στον Ολυμπιακό. Όχι ότι δεν υπάρχει διάθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θα αποκτήσουν παίκτη (ή παίκτες) τις επόμενες ημέρες, για να γεμίσουν την περιφέρεια τους και να ανεβάσουν την ποιότητα και την αθλητικότητά τους. Ενώ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στο ρόστερ θα παραμείνουν και οι Ρόμπερτς και Τομπσον.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι, η ομάδα του Πειραιά προσανατολίζεται σε δύο στόχους. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει έναν καθαρό σκόρερ με τους Μπόμπι Μπράουν και Κιθ Λάνγκφορντ να είναι στην κορυφή της λίστας. Αμφότεροι βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, ενώ στον Ολυμπιακό υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται.

Μία από αυτές είναι και ο Ράιαν Τούλσον, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπουγιουκχεσίρ. Ο 33χρονος γκαρντ έχει σε 12 ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα 10,1 πόντους, με 3.3 ασίστ σε 31.7 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο FIBA Europe Cup έχει σε 7 παιχνίδια 14,9 πόντους κατά μέσο όρο.

Οπως και να έχει, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κινητοποιήσει κάθε «άκρη» και κάθε ατζέντη για να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην αγορά. Αλλά και παίκτες που θα αποκτηθούν και θα δώσουν άμεσα λύσεις πρώτης γραμμής. Διότι ο χρόνος πιέζει και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Εως τους 28/02 ένας ή δύο παίκτες θα έχουν ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Με τον Σφαιρόπουλο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους να συμφωνούν ότι οι αλλαγές είναι επιτακτικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ