Παναθηναϊκός: Στο μπλοκάκι του Πρίφτη και ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Παναθηναϊκός: Στο μπλοκάκι του Πρίφτη και ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Ο 20χρονος φόργουορντ της ΑΕΚ είναι ελεύθερος και δεν περνά απαρατήρητος για τους «πράσινους».

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναλύει όλα τα δεδομένα για την επάνδρωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού και αποδίδει ξεχωριστή σημασία στους Έλληνες παίκτες. Γιατί το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου, ενώ οι γηγενείς οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά είναι μετρημένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας παίκτης ο οποίος εξετάζεται από τον Πρίφτη είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο 20χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και παρότι διαπραγματεύεται μαζί της, έχει το βλέμμα του στραμμένο και στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν έχουν κινηθεί προς τον Ρογκαβόπουλο, αφού πρώτα περιμένουν τις αποφάσεις του Πρίφτη. Αλλά είναι σαφές ότι τα περιθώρια ελιγμών σε ότι αφορά τους Έλληνες είναι ελάχιστα.

Ο Ρογκαβόπουλος έχει το πλεονέκτημα πως είναι Έλληνας, έχει πάρει εμπειρίες από την Ένωση, έχει προοπτικές να εξελιχθεί και ήδη συμμετείχε στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας. Εξυπακούεται πως και για τον ίδιο θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή η ένταξη στον Παναθηναϊκό και περιμένει το τηλεφώνημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ