«Ντου» του Παναθηναϊκού για κορυφαίο ελληνικό ταλέντο (vids)

«Ντου» του Παναθηναϊκού για κορυφαίο ελληνικό ταλέντο (vids)

Ο Παναθηναϊκός το πήρε απόφαση μετά τον Χουγκάζ κινείται για να κλείσει ίσως τον πιο ταλαντούχο Ελληνα της γενιάς του.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Πρίφτη έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Οι πράσινοι που έχασαν τους Μήτογλου Γουάιτ και Μπέντιλ, παλεύουν να κρατήσουν τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ είναι ακόμη άγνωστο τι θα γίνει με την περίπτωση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Από εκεί και πέρα ο Πρίφτης έχει ξεκινήσει το «σαφάρι» για την ενίσχυση του πράσινου ρόστερ, με την ελληνική αγορά να είναι εκείνη που απασχολεί πρωτίστως τον Έλληνα τεχνικό. Οι Έλληνες που είναι στο τοπ επίπεδο σπανίζουν αυτή την περίοδο, ενώ το γεγονός ότι το τριφύλλι έχασε και τον Μήτογλου, αναγκάζει όχι μόνο να παραμείνουν οι Κασελάκης και Μποχωρίδης, αλλά να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός και σε άλλες προσθήκες γηγενών παικτών.

Οι πράσινοι λοιπόν έχουν κλείσει ήδη τον Νίκο Χουγκάζ που πέρσι πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν στον Ιωνικό, ενώ είναι έτοιμοι να κάνουν γερό μπάσιμο και για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται στη Βικτόρια με την Εθνική ομάδα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κυκλοφορεί ελεύθερος και απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό, που έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του.

Ο «Ρόγκα» είναι ένας παίκτης που αρέσει αρκετά στον Πρίφτη, με τον Παναθηναϊκό όμως να μην «παίζει» μόνος του για την απόκτηση του. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ομάδες από το εξωτερικό τσεκάρουν την περίπτωση του, όμως ο ίδιος αναμένεται να αποφασίσει μετά το Προολυμπιακό τουρνουά (ολοκληρώνεται σήμερα τα ξημερώματα). Ο Ρογκαβόπουλος θεωρείται ίσως ο πιο ταλαντούχος της της γενιάς του, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, οι οφειλές προς το πρόσωπο του από την κίτρινη ΚΑΕ και η απόφαση του να ψάξει μια νέα πρόκληση τον έφερε στην ελεύθερη αγορά και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού που φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση του. Η επικοινωνία των δυο πλευρών είναι καλή, οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και είναι πιθανό να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ, απλά φορώντας τα πράσινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ