ΑΕΚ: Φουλάρει για Μπόγρη και Κόνιαρη

ΑΕΚ: Φουλάρει για Μπόγρη και Κόνιαρη

Μετά τον Νίκο Παππά η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει και στην απόκτηση των Γιώργο Μπόγρη και Αντώνη Κόνιαρη, για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου του ρόστερ της.

Η απόκτηση έμπειρων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών αποτελεί προτεραιότητα για όλες τις Ελληνικές ομάδες, όχι μόνο για την στελέχωση του ρόστερ αλλά και για την ενίσχυση του απαραίτητου γηγενούς στοιχείου του. Υπό αυτό το πρίσμα και με τον Νίκο Παππά να προβάρει ήδη τα κιτρινόμαυρα, η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει κι άλλο το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ της, προχωρώντας τις διαδικασίες για την απόκτηση των Γιώργο Μπόγρη και Αντώνη Κόνιαρη.

Ο Μπόγρης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Τενερίφη, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Basketball Champions League, και μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις με την εμπειρία του στην ρακέτα.

Ο Κονιάρης θυμίζουμε πως ανήκει στον Ολυμπιακό και πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον Ιωνικό, δίχως καταφέρει να ολοκληρώσει την σεζόν, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη μεσούσης της σεζόν. Αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει σε φουλ δράση από τον Οκτώβριο, με τον coach της ΑΕΚ, Στέφανο Δέδα να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και να θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ