Στην ΑΕΚ ο Μπόγρης

Στην ΑΕΚ ο Μπόγρης

Ο Γιώργος Μπόγρης επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ

Σε οριστική συμφωνία με τον Γιώργο Μπόγρη ήρθε η ΑΕΚ κι έτσι ο έμπειρος σέντερ επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενισχύσει την νέα προσπάθεια των κιτρινόμαυρων.

Ο Ελληνας σέντερ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Ενωσης, αφού πρώτα πείστηκε από τον Στέφανο Δέδα για το αγωνιστικό πρότζεκτ της ομάδας. Η παρουσία του 39χρονου προπονητή, οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε στον Μπόγρη πόσο ταιριάζει με το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του να πει το «ναι» και να επαναπατριστεί.

Ο 32χρονος Έλληνας σέντερ από τις Θεσπιές Βοιωτίας ολοκλήρωσε πρόσφατα την συνεργασία του με την Τενερίφη, με την οποία πέρα από υψηλά πλασαρίσματα στην ACB, έχει κατακτήσει ένα τίτλο του BCL το 2017, αλλά και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο το 2020. Πέρα από τους νησιώτες, έχει αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα τόσο με την φανέλα της Ανδόρρας όσο και της Μπιλμπάο. Η συνεργασία του με έμπειρους προπονητές όπως και το γεγονός ότι είχε συνεχή παρουσία την τελευταία δεκαετία σε μεγάλες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, του έχουν προσφέρει σημαντικές εμπειρίες και υψηλού επιπέδου παραστάσεις.

Οσον αφορά το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού αλλά και του Προμηθέα, με κορυφαίες διακρίσεις τα δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2010, 2011) και την κατάκτηση μιας EuroLeague με τους πράσινους, ενώ με την Εθνική Ελλάδας πέρα από το ασημένιο αλλά και το χρυσό μετάλλιο με την Κ18 και Κ20 αντίστοιχα, αποτέλεσε μέλος της στο Προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο το 2016 αλλά και στο Eurobasket 2017.

Ο Μπόγρης μπορεί να αποβεί ένας πολύ σημαντικός άξονας στην επανεκκίνηση της ΑΕΚ, καθώς διαθέτει την εμπειρία αλλά και τα χαρακτηριστικά να βοηθήσει όλους τους συμπαίκτες του. Πρόκειται για έναν πολύ εγκεφαλικό παίκτη που ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και να προσφέρει στο σύνολο. Επιπλέον, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους κορυφαίους ψηλούς της Ευρώπης όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Ενωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ