Ποιος είναι ο Νάιτζελ Χέιζ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ποιος είναι ο Νάιτζελ Χέιζ που θέλει ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός πλέον εξετάζει την περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ για να καλύψει την θέση «4» μετά το άδοξο τέλος με τον Μάριο Χεζόνια.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού μπαίνει ο Νάιτζελ Χέιζ για να καλύψει το κενό στην θέση «4» μετά την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια. Όπως όλα δείχνουν ο Χέιζ είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς ήταν από την αρχή το plan b, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί .

Μετά την αρχική «παγωμάρα» οι πράσινοι επανέρχονται δυναμικά εξετάζοντας πάλι την περίπτωση του Χέιζ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1994 στο Οχάιο.

Το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων πιστεύει, πως ο Χέιζ θα δέσει αρμονικά με το ήδη υπάρχον σύνολο, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «3» σε ειδικές καταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον παίκτη και έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές. Φέτος ο Χέιζ αναμένεται να δοκιμαστεί στο summer camp των Μπόστον Σέλτικς, καθώς πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε και συνεχίζει να έχει ένα συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Χέιζ αποφοίτησε από το Ουισκάνσιν το 2016 και μάλιστα ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της εκείνης χρονιάς. Ακόμα, έπαιξε λίγα ματς στο NBA με Νικς, Λέικερς, Ράπτορς και Κινγκς ενώ πέρασε κι από την Αναπτυξιακή Λίγκα. Συνολικά πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις χωρίς όμως να κάνει κάτι αξιοσημείωτο.

Ο Νάιτζελ Χέιζ έκανε την εμφάνιση του στην Ευρώπη με την φανέλα της Γαλατασαράι. Ήταν εκπληκτικός στο Eurocup εκείνης της χρονιάς με 15,7 πόντους- 5,6 ριμπάουντ- 1,8 ασίστ και 43,2% στα τρίποντα. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Ζαλγκίρις στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να κάνει την διαφορά, όταν βρεθεί στο καλό του βράδυ και να κουβαλήσει την ομάδα μόνος του στις πλάτες του. Βασικό του όπλο είναι το τρίποντο και όταν βρεθεί σε καλή βραδιά μπορεί να γίνει ασταμάτητος βομβαρδίζοντας τα αντίπαλα καλάθια.

Ο 26χρονος φόργουορντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα, καθώς είχε κατά μέσο όρο 9,5 πόντους, με 44% στα τρίποντα, 89,4% στις βολές και 3,9 ριμπάουντ. Με την Ζαλγκίρις αγωνίστηκε συνολικά σε 61 παιχνίδια. Την καλύτερή του εμφάνιση την έκανε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου είχε 24 πόντους με 3/5 τρίποντα ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα και το σίγουρο είναι, πως ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να έχει αίσιο τέλος και να καλύψει και την δεύτερο κενό στην θέση «4».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ