Γούλριτζ – «Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Ηρακλής»

Γούλριτζ – «Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Ηρακλής»

Ο Γούλριτζ είναι πολύ ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στο Ηρακλή και αυτό φαίνεται μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Από τις πρώτες του κιόλας δηλώσεις ο Γούλριτζ φαίνεται, πως είναι πολύ χαρούμενος και ανυπομονεί για την νέα σεζόν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας, καθώς βρίσκεται ακόμα στην Αμερική και σε λίγε μέρες θα έρθει στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο  www.iraklis-bc.gr:

Για την συμφωνία του με τον Ηρακλή: «Είμαι ανυπόμονος να συναντήσω το περιβάλλον της νέας μου ομάδας και να γνωρίσω μια άλλη πλευρά της Ευρώπης. Η εμπειρία μου την περυσινή σεζόν στη Γερμανία, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα σε αυτή την καινούργια κατάσταση για μένα. Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη σε σχέση με τις Η.Π.Α., αλλά είχα την ευκαιρία πέρυσι να εγκλιματιστώ και να το συνηθίσω».

Τι ξέρει για τον Ηρακλή: «Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ελπίζω ότι όλα θα εξελιχθούν καλά, ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Έχω πληροφορηθεί ότι διαθέτει φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι στηρίζουν συνεχώς την ομάδα. Έχω μάθει επίσης, πως η πόλη είναι όμορφη, ότι βρέχεται από θάλασσα και ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα πολύ ωραίο τοπίο».

Οι στόχοι της ομάδας: «Περιμένω να έρθω στη Θεσσαλονίκη, να συναντήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, να δουλέψουμε στο γήπεδο και να θέσουμε από κοινού τους στόχους για τη νέα σεζόν. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο και σε ό,τι αφορά εμένα, να αποδείξω πως ανήκω σε αυτό το υψηλό επίπεδο».

Τα στοιχεία, τα οποία μπορεί να προσθέσει στη νέα του ομάδα: «Αυτό που μπορείτε να περιμένετε, είναι έναν παίκτη, ο οποίος θα είναι ανταγωνιστικός και θα δίνει το 100% κάθε φορά, που θα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Έναν παίκτη, που θα δίνει στην ομάδα τον ρυθμό, τον οποίο θα επιθυμεί ο προπονητής και θα συνεισφέρει σε όποιους τομείς του ζητηθεί».

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ: «Ανυπομονώ να σας συναντήσω, να αγωνιστώ μπροστά σας και να αισθανθώ την ενέργεια, την οποία δίνετε στην ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ