Παπαδάκης – «Είναι πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ηρακλής»

Παπαδάκης – «Είναι πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ηρακλής»

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή και τόνισε πως είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή μίλησε ο Κώστας Παπαδάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τονίζοντας ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ηρακλής είναι μεγάλο και ιστορικό σωματείο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας. Πιστεύω και εύχομαι οι στόχοι μας να επιτευχθούν. Ο βασικότερος λόγος, που με οδήγησε στην απόφαση να έρθω στον Ηρακλή, είναι η προσέγγιση της ομάδας προς το πρόσωπό μου και ότι οι στόχοι του Ηρακλή συμβαδίζουν με τους δικούς μου.

Βεβαίως και θεωρώ ότι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Πιστεύω ότι αυτή η χρόνια θα είναι ορόσημο για εμένα και μέσα από την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, να φέρουμε ομαδικές διακρίσεις στον Ηρακλή και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι».

Για τη συνομιλία που είχε με τον Θανάση Σκουρτόπουλο: ««Μιλήσαμε με τον κόουτς Σκουρτόπουλο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά, τα οποία συζητήσαμε με τον κόουτς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, για τους οποίους αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του, στο ιστορικό σωματείο του Ηρακλή».

Για το γεγονός ότι είναι ο τρίτος παίκτης, που αποκτά ο Ηρακλής, με παρουσία στην Εθνική ανδρών στα «παράθυρα» της Προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2022: «Προσωπικά για εμένα, η επιλογή των Ελλήνων και ιδιαίτερα σε μικρή ηλικία, παικτών, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει μάλιστα και στην Εθνική ομάδα των ανδρών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια βάση για το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή».

Για την ατμόσφαιρα του Ιβανώφειου: «Δεν είχα την τύχη να αγωνιστώ μέχρι στιγμής αντίπαλος του Ηρακλή, σε ένα γεμάτο Ιβανώφειο, όμως ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ηρακλή, ως παίκτης πλέον της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ