Άρης – «Έσβησε» ένα ακόμα ban μένουν άλλα τέσσερα

Άρης – «Έσβησε» ένα ακόμα ban μένουν άλλα τέσσερα

Η FIBA αφαίρεσε ακόμα ένα ban του Άρη, καθώς έγινε διακανονισμός με τον Κάιλ Γουίβερ. Είναι το τρίτο ban το οποίο λύθηκε την τελευταία εβδομάδα.

Η FIBA αφαίρεσε ένα ακόμα ban για την Άρη μέσα στην τελευταία εβδομάδα όσον αφορά την υπόθεση του Κάιλ Γουίβερ. Ακόμα απομένουν τέσσερα ban για τον Άρη για να κλείσουν όλες οι υποθέσεις που αφορούν τους «κιτρινόμαυρους».

Πριν από λίγε μέρες ο Άρης είχε έρθει σε συμφωνία με τον 35χρονο Αμερικανό όσον αφορά τον διακανονισμό και την εξόφληση των προηγούμενων οφειλών και έτσι τελικά απαλλάχθηκαν οριστικά από ένα ακόμα ban.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις που έχουν να λύσουν οι «κιτρινόμαυροι» πλέον είναι αυτές των Καββαδά, Τζένκινς, Μαρμπλ και Σανικίτζε με τις συζητήσεις να συνεχίζονται ανάμεσα τις δύο πλευρές και ο Άρης να θέλει να έχουν αίσιο τέλος και να απαλλαγούν οριστικά από τα ban.

Bέβαια στον Άρη έχουν να λύσουν ένα ακόμα πιο σημαντικό θέμα σε σχέση με την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα την νέα σεζόν. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει προς το παρόν απορρίψει τον φάκελο του Άρη και δεν του χορήγησε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Ο Άρης θα κάνει έφεση για να μπορέσει τελικά να πάρει το πολυπόθητο πιστοποιητικό και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ