Ηρακλής – «Μπαμ» με Ρέτζι Λιντς

Ηρακλής – «Μπαμ» με Ρέτζι Λιντς

Οι «κυανόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ, Ρέτζι Λιντς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη VTB League και στο EuroCup με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Σε μία πολύ καλή κίνηση για την ενίσχυση της φροντ λάιν της προχώρησε ο Ηρακλής, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ Ρέτζι Λιντς.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει η ανακοίνωση της απόκτησης του από την ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Ο Λιντς πήγε στο Κολέγιο του Ιλινόις και μετά της Μινεσότα, όπου είχε 4,5 κοψίματα μέσο όρο (και 11.5 πόντους συν 8,5 ριμπάουντ) στην τελευταία του χρονιά, ενώ είχε κερδίσει το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς στην περιφέρεια του. Εκεί είχε προπονητή τον Ριτς Πιτίνο, γιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Ρικ Πιτίνο.

Το 2018 πέρασε τον Ατλαντικό και πήγε στην Εσθονική Κάλεβ Κράμο όπου είχε 7.5 πόντους και 2.5 μπλοκς, το 2019 στην Ιταλική Ουράνια Μιλάνο, στην Α2 Ιταλίας, όπου είχε 11.3 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 3.5 τάπες ανά αγώνα, ενώ πέρσι πήγε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν όπου σε 18 αγώνες στη VTB League είχε 7.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 τάπες ανά αγώνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λιντς είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Ρώσους, ωστόσο με σωστούς χειρισμούς από πλευράς Ηρακλή, ο παίκτης είπε το πολυπόθητο «ναι», έλυσε τη συνεργασία του με τη Λοκομοτίβ και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη του χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποτελώντας αναμφίβολα μια σημαντική προσθήκη στο «οπλοστάσιο» του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ