Υπέγραψε στον Άρη ο Όλιβερ Χάνλαν

Υπέγραψε στον Άρη ο Όλιβερ Χάνλαν

Παίκτης του Άρη θα είναι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ομάδα και θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Παίκτης του Άρη από την νέα χρονιά θα είναι ο Όλιβερ Χάνλαν, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Ο Καναδός γκαρντ τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ηρακλή.

Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσεις τις τελευταίες μέρες και πλέον τα βρήκαν σε όλα και ήρθαν σε πλήρη συμφωνία.  Ο  Γιάννης Καστρίτης βλέπει στο πρόσωπο του Καναδού τον παίκτη που θα ηγηθεί στην επίθεση στην δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Ο Χάνλαν πήρε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον ΚΑΕ Άρης και αποφάσισε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για ένα χρόνο. Πλέον έχει απομείνει μόνο το τυπικό μέρος της υπόθεσης για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους. Mάλιστα το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή του όταν αρθούν τα ban που έχουν επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς.

Ο Άρης ενισχύεται σημαντικά με έναν παίκτη που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στον ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ