Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Μπράβο στην ΕΠΟ. Σήμερα ξεκινά το Κύπελλο με τη συμμετοχή ομάδων Superleague, σήμερα ανοίγει τον φάκελο των τηλεοπτικών. Προγραμματισμός όχι αστεία
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λιόλιος – «Το θέμα της διαιτησίας θα λυθεί – Θέλω να κριθώ αυστηρά αλλά δίκαια»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα της Basket League, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων και για το θέμα της διαιτησίας, δηλώνοντας πως δεσμεύεται ως προς την επίλυσή του, ωστόσο ζήτησε να κριθεί αυστηρά, αλλά όμως δίκαια.

Λιόλιος – «Το θέμα της διαιτησίας θα λυθεί – Θέλω να κριθώ αυστηρά αλλά δίκαια» | to10.gr

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, παρέστη στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ για την παρουσίαση της νέας σεζόν της Stoiximan Basket League, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα της διαιτησίας. Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, έδωσε τις διαβεβαιώσεις του ότι το θέμα της διαιτησίας θα λυθεί, ενώ στο κάλεσμά του, έκανε έκκληση για εμπιστοσύνη και δίκαιη κρίση, έτσι ώστε το επαγγελματικό μπάσκετ να ανέβει στο επίπεδο που τού αρμόζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η χαρά μετά την εκλογή μου κράτησε δέκα λεπτά, μετά μπήκε η ευθύνη. Οφείλουμε πολλά στον κ. Βασιλακόπουλο, εξαιτίας του ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν πήγαν καλά τα πράγματα και τον τελευταίο χρόνο είχαμε τη μαύρη σελίδα της ανωμαλίας να μπει το μπάσκετ σε διοίκηση πρωτοδικείου. Στις 13 Σεπτεμβρίου όλα τα σωματεία μού είπαν ένα πράγμα: μην κάνεις πίσω. Κι εγώ τους απάντησα ότι δεν θα κάνω πίσω».

«Η βασική αρχή της επόμενης μέρας είναι ότι το μπάσκετ δεν χωρίζεται σε χρώματα ή κατηγορίες. Είναι ενιαίο και όλοι θα προχωρήσουμε μαζί. Στις 13 Σεπτεμβρίου δεν έχασε κανείς, κέρδισε το μπάσκετ. Δεν με ενδιαφέρει ποιος ήταν μαζί μου και ποιος όχι. Πάμε όλοι μαζί από εδώ και πέρα», ανέφερε αρχικά ο Λιόλος ενώ πρόσθεσε:

«Οι σχέσεις ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ τα τελευταία χρόνια ήταν περίεργες, γιατί η ΕΟΚ ήταν πάνω από τον ΕΣΑΚΕ και τον έλεγχε. Λάθος! Πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Δεν υπάρχει ερασιτεχνικό και επαγγελματικό μπάσκετ. Αν δεν στηρίξουμε το ερασιτεχνικό μπάσκετ, δεν θα υπάρχει επαγγελματικό μπάσκετ. Αν δεν στηρίξει η ομοσπονδία τον ΕΣΑΚΕ, δεν θα υπάρχει επαγγελματικό μπάσκετ. Αυτό είναι ανωμαλία και θα αλλάξει. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα, αυτό πρεσβεύω εγώ και θα το δείτε άμεσα. Οι ενέργειες θα είναι ενωτικές».

«Το θέμα της διαιτησίας μπορεί να λυθεί και θα λυθεί, αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη. Θέλω να κριθώ πολύ αυστηρά για το θέμα αυτό, αλλά δίκαια. Η κοινή μας συνεργασία έχει έναν βασικό στόχο. Στο τέλος της διαδρομής, η αρμονική συνεργασία ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ πρέπει να αντικατοπτρίζει τη θέση του Έλληνα αθλητή. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας, που με έβγαλε η Εθνική στους δρόμους και αυτό δεν θα μου το πάρει ποτέ κανείς», κατέληξε στις δηλώσεις του νέος πρόεδρος.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από