Πέρι – «Να ηγούμαι ακόμα και στις κακές βραδιές» (vid)

Πέρι – «Να ηγούμαι ακόμα και στις κακές βραδιές» (vid)

Ο Κέντρικ Πέρι τόνισε τη σημασία που έχει για τον ίδιο να μπορεί να συνεισφέρει στον Παναθηναϊκό, ακόμα και σε βραδιές που η απόδοσή του δεν θα είναι καλή.

Ο Κέντρικ Πέρι ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με το Λαύριο, τελειώνοντας τον αγώνα με 12, έχοντας όμως στη «συλλογή» του ένα κρίσιμο τρίποντο στο τέταρτο δεκάλεπτο, το οποίο πήγε τη διαφορά στους οχτώ (66-58).

Τελικά, οι πράσινοι επικράτησαν με 74-61 και θα δώσουν το παρών στον τελικό του Super Cup. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Μου αρέσει το νέο μου περιβάλλον και το νέο πρωτάθλημα, όπου αγωνίζομαι. Όλα είναι όμορφα, είμαι έτοιμος και πειθαρχημένος για να τα καταφέρω. Θέλω να δω τι γίνεται με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή στην πορεία, αλλά μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θέλει να ηγείται ακόμα και σε βραδιές που είναι κακές για τον ίδιο: «Έχουμε ένα γκρουπ ταλαντούχων παικτών, στο οποίο μου έχει δοθεί ηγετική θέση και πρέπει να δώσω το παράδειγμα. Ο πόιντ γκαρντ είναι η φωνή του προπονητή μέσα στο παρκέ. Και τις βραδιές που δεν είμαι καλός, θα πρέπει να ηγηθώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ