Πλησιάζει σε Βουγιούκα ο Ιωνικός

Πλησιάζει σε Βουγιούκα ο Ιωνικός

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής είναι ο Ιωνικός Νίκαιας, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει τον Ίαν Βουγιούκα.

«Βόμβα» με Βουγιούκα ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ιωνικός Νίκαιας, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πολύπειρο σέντερ ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στην θέση «5» και η περίπτωση του άλλοτε πρωταθλητή Ευρώπης(2011) φαντάζει ιδανική. Ο 36χρονος άσος είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ολοκλήρωσε την θητεία του στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα της Νίκαιας να του δίνει την ευκαιρία, εφόσον επισημοποιηθεί το deal, να αγωνιστεί και φέτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτή την φορά στο Fiba Europe Cup. Ο ίδιος άλλωστε προέρχεται από αρκετά έντονο καλοκαίρι σκληρών ατομικών προπονήσεων, γεγονός που μαρτυρά τη δίψα του να παραμείνει όσο το δυνατόν γίνεται στο υψηλότερο επίπεδο και στα γνωστά αγωνιστικά του στάνταρ.

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να έχουμε μετά το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι(9/10, 17:00) του Ιωνικού με τον Άρη για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ