Δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασιες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασιες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές, καθώς αντιμετωπίζουν Περιστέρι και ΠΑΟΚ αντίστοιχα για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Βasket League.

Στις 17:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη και αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Ο Άρης Λυκογιάννης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» προέρχονται από τη βαριά ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νέντοβιτς, ο οποίος είναι τραυματίας αλλά και τους Φλόιντ και Φέρελ, οι οποίοι βρίσκονται εκτός ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Λίγο αργότερα στις 20:00 το βράδυ το Περιστέρι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλοπούλου προέρχεται από σημαντικές νίκες τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρώπη και θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί που έχουν χτίσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη κόντρα στη Μονακό στο ΣΕΦ και θέλουν να παραμείνουν αήττητοι και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι περιλαμβάνει ημέρα αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Απόλλωνα Πάτρας. Ο «Γηραιός» προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Λάρισα ενώ οι πατρινοί προέρχονται από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Προμηθέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ