Κουφός – «Για να πάρουμε τις νίκες, που θέλουμε θα πρέπει πρώτα να γίνουμε οικογένεια»

Κουφός – «Για να πάρουμε τις νίκες, που θέλουμε θα πρέπει πρώτα να γίνουμε οικογένεια»

Ο Στρέργιος Κουφός σε δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες του Ηρακλή πρώτα πρέπει να γίνουν οικογένεια και στη συνέχεια θα πάρουν τις νίκες που θέλουν.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ιβανώφειο, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως ο Γηραιός πρέπει να γίνει πρώτα οικογένεια και στη συνέχεια θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ υπάρχουν και κάποιοι τραυματισμοί.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέργιος Κουφός:

«Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη πλευρά για τη νίκη της. Εμείς για να πάρουμε τις νίκες, που θέλουμε θα πρέπει πρώτα να γίνουμε οικογένεια. Ο Ηρακλής διαθέτει τεράστιο κίνημα κόσμου και αναγνωρίζω ότι στηρίζει πολύ την ομάδα, αλλά θα πρέπει ο ένας να βοηθά τον άλλον.

Διαφορετικά, θα στηριχθούμε στις καλές μέρες των παιδιών και στο να είμαστε τυχεροί σε κάποια παιχνίδια. Τα παιδιά είναι πολύ κουρασμένα από τα συνεχή παιχνίδια και δεν έχουμε περιθώρια για ξεκούραση. Έχουμε και τραυματισμούς, που μας απασχολούν.

Είναι σαφές ότι έχουμε έλλειψη ποιοτικών παικτών, αλλά αυτήν την περίοδο είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες, που θα κάνουν τη διαφορά, καθώς είτε έχουν ομάδα, είτε θα χρειάζονται μεγάλο διάστημα προσαρμογής.

Ψάχνουμε, αλλά ακόμη δεν εντοπίσαμε παίκτες όπως τους θέλουμε. Αναζητούμε έναν combo guard, που να σκοράρει και να μπορεί να ανακουφίσει τον Ντάγκλας, επιτρέποντάς μας να τον αφήνουμε και για λίγο στον πάγκο. Επίσης, θέλουμε έναν “ημίψηλο” με καλό μακρινό σουτ, για να ανέβει ποιοτικά η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ