Επίσημο – Τέλος ο Κουφός από τον Ηρακλή

Επίσημο – Τέλος ο Κουφός από τον Ηρακλή

Ο Στέργιος Κουφός δεν μακροημέρευσε ιδιαίτερα στον πάγκο του Ηρακλή, με τον Γηραιό να τον απομακρύνει μετά από μόλις τέσσερις αγώνες.

Ο Ηρακλής βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή. Ο Γηραιός αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Στέργιο Κουφό μετά από μόλις τέσσερις αγώνες του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, με την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας να αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι, ο Ηρακλής θα προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν, καθώς είχε προηγήθει το «διαζύγιο» με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ ο Παντελώς Μπούτσκος ήταν ο προπονητής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του Γηραιού έχουν απευθυνθεί στον Κώστα Μέξα, με σκοπό να αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει μια ομάδα με ρεκόρ 1-4 στη Basket League και 0-4 στο FIBA Europe Cup. Γενικότερα, το κλίμα στις τάξεις του Ηρακλή είναι πολύ άσχημο, με αποκορύφωμα τον χθεσινό αγώνα, εκεί όπου υπήρξε 20λεπτη διακοπή διότι οπαδοί της ομάδας πλησίασαν απειλητικά τον πάγκο της ομάδας για να επιτεθούν στον πρόεδρο, Θοδωρή Δρακόπουλο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Στέργιο Κουφό. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ