Ρογκαβόπουλος – «Το τρομερό constrast συναισθημάτων και ο Ιωνικός»

Ρογκαβόπουλος – «Το τρομερό constrast συναισθημάτων και ο Ιωνικός»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε στα παιχνίδια που πέρασαν, αλλά και αυτό με τον Ιωνικό που ακολουθεί.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε για το τρομερό contrast συναισθημάτων που είχε την περασμένη εβδομάδα για τον Προμηθέα η περασμένη εβδομάδα λόγω των αναμετρήσεων με Άρη και Μπούρσασπορ, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι με τον Ιωνικό που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους.

Η εβδομάδα που πέρασε είχε τρομερό contrast συναισθημάτων για εμάς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρώτη μας ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στη Μπούρσασπορ. Νωρίτερα, η ήττα από τον Άρη μας είχε πληγώσει και με την έλευση του κυρίου Ζούρου κοιτάξαμε άμεσα να ανασυνταχθούμε και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας.

Νομίζω πως το σημαντικότερο ήταν ο χαρακτήρας που δείξαμε, γυρνώντας το παιχνίδι από το -15. Παίξαμε ως ομάδα, με τρομερή αυταπάρνηση, ο ένας κάλυπτε τις αδυναμίες του άλλου και όταν παίζεις με τέτοιο πάθος, συνήθως έχεις και τις λεπτομέρειες με το μέρος σου.

Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική, το Eurocup είναι ένας μαραθώνιος με πολλά παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Επίσης, θα ήθελα να σταθώ στη συνεισφορά του κόσμου μας στη νίκη μας αυτή. Μας έδωσαν τεράστια ώθηση οι οπαδοί μας να γυρίσουμε το ματς, πρώτη φορά νιώσαμε φέτος το Τόφαλος τόσο «καυτό», μας έδωσαν φτερά, σαν να έχουμε έναν έκτο παίκτη μαζί μας.

Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν με τον ίδιο τρόπο και να είναι στο πλευρό μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Είναι καλή ομάδα και προέρχονται από μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη στην έδρα της Αντβέρπ.

Φυσικά εμείς θα δουλέψουμε σκληρά μέχρι αυτό το παιχνίδι, θέλουμε να αφομοιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τα «θέλω» του νέου μας προπονητή, να αφουγκραστούμε τη φιλοσοφία του και να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι.

Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη στην έδρα του Ιωνικού, όπως άλλωστε και σε κάθε παιχνίδι. Θα πολεμήσουμε για αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ