Μουρατίδης – «Έκανα αυτό που έπρεπε για να τον κρατήσω στη ζωή»

Μουρατίδης – «Έκανα αυτό που έπρεπε για να τον κρατήσω στη ζωή»

Ο φυσιοθεραπευτής και φίλος του Άρη αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον οπαδό των κιτρινόμαυρων που έχασε στις αισθήσεις του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Nick Galis Hall.

Η μεγαλύτερη νίκη στο Nick Galis Hall, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με τον Ηρακλή, δεν σημειώθηκε στο παρκέ. Ο οπαδός του Άρη που έχασε τις αισθήσεις του στις εξέδρες, έμεινε ζωντανός χάρη στην επέμβαση του Χριστόφορου Μουρατίδη.

Ο φίλος των κιτρινόμαυρων και φυσιοθεραπευτής έσπευσε αμέσως κοντά του και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το συμβάν: «Καθόμουν στους επίσημους μαζί με τον Άκη Μάντζιο. Σε κάποια φάση ακούσαμε φωνές και γυρίσαμε πίσω. Διακρίνω ότι κάποιος προσπαθούσε να κάνει κάρπα μέθοδο σε έναν φίλαθλο που ήταν κάτω. Στο επόμενο δευτερόλεπτο, ήμουν πάνω. Τα πόδια μου, με πήγαν εκεί. Είδα το πρόσωπό του μελανιασμένο και τα χείλη του. Αμέσως έκανα αυτά που έπρεπε για να τον κρατήσουμε ζωντανό».

Για το ότι ήταν η τρίτη φορά που έκανε κάτι ανάλογο: «Ήρθαν οι άνθρωποι του Άρη αλλά και μερικοί ακόμα από την κερκίδα που ήταν γιατροί. Δεν βρήκε τις αισθήσεις του αλλά ανέπνεε. Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι, αλλά πράττεις .Πρέπει να προσέχουμε γενικά, αλλά όλοι το ίδιο θα έκαναν στη θέση μου. Τρίτη φορά σώζω άνθρωπο που του γύρισε η γλώσσα. Ήταν στη Σουηδία, σε δύο αγώνες που πήδηξα μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω. Χρειάζεται ψυχραιμία σε αυτές τις στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ