Αναβλήθηκε το Ιωνικός-ΠΑΟΚ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Αναβλήθηκε το Ιωνικός-ΠΑΟΚ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

O ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Basket League λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αίτημα για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ιωνικό για την 11η αγωνιστική της Basket League, καθώς βρέθηκαν οκτώ θετικά κρούσματα και ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το αίτημα του δικεφάλου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/12), αλλά πλέον ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Εκτός από το ματς με τον Ιωνικό, την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Ευρώπη αλλά και για το Κύπελλο, καθώς στις 22/12 αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, την Ιγκοκέα για την 6η αγωνιστική του BCL, ενώ στις 27/12 υπάρχει ο νοκ άουτ προημιτελικός με τον Προμηθέα και πάλι εκτός έδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Ιωνικός Νίκαιας – ΠΑΟΚ mateco, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, λόγω της διάγνωσης τεσσάρων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε αθλητές του ΠΑΟΚ mateco.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ