Πρίφτης – «Η ομάδα δεν έχει δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα για παίκτες που δεν παίζουν»

Πρίφτης – «Η ομάδα δεν έχει δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα για παίκτες που δεν παίζουν»

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τζεχάιβ Φλόιντ από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας τους λόγους που πάρθηκε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης εξήγησε, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα σε παίκτες που δεν παίζουν συχνά, ενώ επισήμανε πως είναι καλύτερο να δουλεύει με 12 ή 13 παίκτες για μεγαλύτερη ομοιογένεια.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Στο θέμα της αντικατάστασης του Φλόιντ δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Σε ό,τι αφορά τώρα τον Φλόιντ, ήταν εκτός ελληνικού πρωταθλήματος και έχουμε περισσότερους από έξι ξένους.

Θα έλεγα ότι έχει δύο σκέλη η κίνηση αυτή. Και για τον παίκτη και για εμάς… Η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα για παίκτες που δεν συμμετέχουν πάρα πολύ.

Είναι και μια κατεύθυνση -που και εγώ αλλά και γενικότερα αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε -η οποία έχει να κάνει, με το γεγονός ότι από το να έχεις 15 παίκτες, καλύτερα να έχεις 13 ή 12 που να αισθάνονται ότι είναι σε ένα περιβάλλον περισσότερης εμπιστοσύνης προκειμένου να επιτευχθεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, για να έρθει μια καλύτερη απόδοση λόγω της ατμόσφαιρας της αυτής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ