Δέδας – «Συνεργάστηκα με τον Ράουτινς τέσσερα χρόνια, εξυπηρετεί τη φιλοσοφία μου»

Δέδας – «Συνεργάστηκα με τον Ράουτινς τέσσερα χρόνια, εξυπηρετεί τη φιλοσοφία μου»

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, τον Άντι Ράουτινς κι εξήγησε ότι τον ξέρει καλά κι ανταποκρίνεται στα «θέλω» του.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Άντι Ράουτινς κι ο Στέφανος Δέδας θα έχει πλέον την ευκαιρία να δουλέψει με έναν παίκτη που έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο Καναδός κατά τη θητεία του στην Μπακτσεσεχίρ είχε 14,3 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 44,5% από την γραμμή των 6,75. και ο προπονητής της «Βασίλισσας» εκτίμησε από τότε το μακρινό του σουτ, που ήταν και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τον ήθελε και τώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Με την απόκτηση του Άντι Ράουτινς συνεχίζουμε τη βελτίωση του έμψυχου δυναμικού μας, προσθέτοντας μία σημαντική παράμετρο στη φιλοσοφία μου. Η έφεσή του στο μακρινό σουτ θ’ ανοίξει περισσότερο τους χώρους μας και θα κάνει όλους τους συμπαίκτες του καλύτερους.

Η αγωνιστική του απραξία είναι μία παράμετρος που πρέπει να διαχειριστούμε, ωστόσο, καθημερινά θα βρίσκει τα πατήματά του και θα είναι σε θέση σε εύλογο χρονικό διάστημα να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Το γεγονός, ότι έχω συνεργαστεί μαζί του επί τέσσερα χρόνια, εξυπηρετεί την άμεση προσαρμογή του στη φιλοσοφία της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ