Χουγκάζ για Ολυμπιακό – «Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα»

Χουγκάζ για Ολυμπιακό – «Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα»

Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (15/1, 20:00), λέγοντας πως είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό να τεστάρει τις δυνάμεις του.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (15/1) στη Νίκαια από τον Ιωνικό (20:00) για τη 12η αγωνιστική της Basket League και ο Νίκος Χουγκάζ αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Είναι η πρώτη φορά που τα λέμε για το 2022, οπότε πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και ο Ιανουάριος θα είναι πολύ καθοριστικός για την ομάδα μας. Με κρίσιμα παιχνίδια για να την επίτευξη του στόχου μας.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Ήταν άλλωστε η τελευταία ομάδα που αντιμετωπίσαμε στα τέλη του 2021 για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο, προτού τα κρούσματα κορονοϊού αναβάλουν την αγωνιστική δράση.

Εμείς έχουμε δύο νέες προσθήκες στην ομάδα μας και όλοι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Και ο Κέβιν Λάνγκφορντ και ο Τζος Πάρκερ είναι δύο αθλητές που θα μας βοηθήσουν στην γραμμή ψηλών και στην περιφέρεια αντίστοιχα.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και αυτό το παιχνίδι να μας βοηθήσει να βρούμε τα «πατήματά» μας ενόψει της συνέχειας. Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και προέρχεται και από ήττα στην Ευρωλίγκα, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας.

Σίγουρα θα είμαστε επηρεασμένοι και από την διακοπή των αγώνων αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα.

Αυτά για την ώρα, σας χαιρετώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ