Ολυμπιακός – Ο Έισι φώναξε «παρών» (pics, vid)

Ολυμπιακός – Ο Έισι φώναξε «παρών» (pics, vid)

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Ιωνικό στο ΣΕΦ, με τον Κουίνσι Έισι να ξεχωρίζει, δείχνοντας πως βρίσκει ρυθμό ενόψει της απαιτητικής συνέχειας της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Ιωνικό, τον οποίο διέλυσε με… συνοπτικές διαδικασίες (109-65) στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Οι «Ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προσφέροντας θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο, έχοντας πρωταγωνιστές τους Σάσα Βεζένκοφ (16 πόντους), Γιαννούλη Λαρεντζάκη (15 πόντους) και Μουσταφά Φαλ Τάιλερ Ντόρσεϊ (13 πόντους).

Ξεχωριστή αναφορά, όμως, αξίζει να γίνει στον Κουίνσι Έισι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας και έδειξε να ξεκινάει το 2022 με αποφασιστικό τρόπο.

Ο Αμερικανός σέντερ έπαιξε 15:25 κόντρα στον Ιωνικό και μέτρησε 12 πόντους (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/3 βολές, 3 ριμπάουντ). Μια εμφάνιση που σίγουρα γεμίζει με αισιοδοξία τόσο τους φίλους των Πειραιωτών, όσο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το ξεκίνημα του Έισι στον Ολυμπιακό ήταν δύσκολο, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Euroleague. Παράλληλα, στα ματς που αγωνίστηκε απέναντι σε Λάρισα και Απόλλωνα Πατρών στην Basket League μέτρησε 0/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 1/3 βολές, ενώ δεν έχει σκοράρει ακόμη στη Euroleague.

Ο 31χρονος φαίνεται πως φώναξε «παρών» με την εμφάνισή του κόντρα στον Ιωνικό και… ζεσταίνεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ