Συνεχίζει μέχρι το τέλος ο Ουίλτζερ

Συνεχίζει μέχρι το τέλος ο Ουίλτζερ

Ο Καναδός φόργουορντ θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το δικαίωμα μία ακόμα αλλαγής στην Α1.

Ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού εξαιτίας του τραυματισμού του Κιμ Τιλί στην αρχή της σεζόν. Ο λόγος για τον Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος με τον ερχομό του Μπόμπι Μπράουν και την επιστροφή του Γάλλου έμεινε εκτός Α1 με δικαίωμα συμμετοχής μόνο για την Ευρωλίγκα.

Ο Καναδός φόργουορντ είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Μάρτη και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και καιρό έχουν πάρει την απόφασή τους αναφορικά με το μέλλον του, αφού πριν «πεινάσουν μαγειρεύουν». Έχοντας τόσους τραυματισμούς σε όλη τη σεζόν, ο Ολυμπιακός επέλεξε την παραμονή του Ουίλτζερ στο Λιμάνι μέχρι το τέλος της ευρωπαϊκής του περιπέτειας και βλέπουμε.

Μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα μίας αλλαγής στο πρωτάθλημα ακόμα και ουσιαστικά προσέχουν για να έχουν.

Ο Καναδός λοιπόν, μαζί με τον Χόλις Τόμπσον, θα παίζει στην Ευρωλίγκα και εάν χρειαστεί κάποια στιγμή (όπως και ο Τόμπσον) θα επαναενεργοποιηθεί από τους «ερυθρόλευκους» και για την Α1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ