Ιωνικός Νίκαιας – Λάρισα 84-89 – Νίκησε τον Ιωνικό και πήρε «ανάσα» η Λάρισα

Ιωνικός Νίκαιας – Λάρισα 84-89 – Νίκησε τον Ιωνικό και πήρε «ανάσα» η Λάρισα

Η Λάρισα κατάφερε να φύγει με ένα πολύ μεγάλο διπλό από τη Νίκαια, επικρατώντας με σκορ 89-84 του Ιωνικού και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Ένα πολύ σημαντικό διπλό κατάφερε να πανηγυρίσει η Λάρισα κόντρα στον Ιωνικό, επικρατώντας με σκορ 89-84, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Έτσι οι Θεσσαλοί βελτίωσαν το ρεκόρ του στο 4-7 και μπόρεσαν να βάλουν από κάτω τους τους γηπεδούχους που έπεσαν στο 3-8 και την προτελευταία θέση, μπροστά μόνο από τον Ηρακλή.

Κορυφαίος για την ομάδα του Φώτη Τακιανού ήταν ο Στέφαν Μούντι που σημείωσε 26 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τζέιλεν Χάντσον με 21 πόντους. Από την άλλη πλευρά για το σύνολο του Κούρο Σεγκούρα ξεχώρισαν ο Γιουτζίν Τζέρμαν με 20, ο οποίος είχε και ένα επεισόδιο με τον προπονητή του, και ο Ιωσήφ Κολοβέρος που μέτρησε 15.

Το πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με το αρχικό δεκάλεπτο να ανήκει στον Ιωνικό Νίκαιας. Στη συνέχεια η Λάρισε κατάφερε να βρει ρυθμό και να επιβάλλει το παιχνίδι της. Έτσι η ομάδα της Θεσσαλίας μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της με την ελάχιστη διαφορά του ενός πόντου (44-43).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Λάρισαν ήταν απλά απολαυστική, κάνοντας ό,τι θέλει μέσα στο παρκέ, και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της να μείνουν κοντά στο σκορ. Έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε πάνω από τους δέκα πόντους, δίνοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η τελευταία περίοδος ήταν εντυπωσιακή, με τον Ιωνικό να φτάνει κοντά στην ανατροπή, πιέζοντας συνεχώς, όμως η Λάρισαν κράτησε την ψυχραιμία της και με πρωταγωνιστή τον Μούντι που έβαλε τις βολές όταν χρειάστηκε, κατάφερε να φύγει με το μεγάλο διπλό από τη Νίκαια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ