Μέξας: «Πρωταρχικός στόχος για τον Ηρακλή να σταθεί αξιοπρεπώς κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μέξας: «Πρωταρχικός στόχος για τον Ηρακλή να σταθεί αξιοπρεπώς κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας στις δηλώσεις του ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό (24/1, 20:00) ανέφερε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Ο Ηρακλής έχει πάρα πολύ δύσκολη αποστολή αύριο (24/1), καθώς αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (20:00) στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός του «Γηραιού», Κώστας Μέξας στάθηκε στο γεγονός πως ήδη αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 8 παίκτες διαθέσιμους από την ανδρική ομάδα για τον αγώνα με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Προερχόμενοι από μια δύσκολη βδομάδα, με αποχωρήσεις, τραυματισμούς και με πολύ λίγα άτομα στην προπόνηση και με δεδομένη τη δυναμικότητα του αντιπάλου, νομίζω ότι πρωταρχικός στόχος είναι να σταθούμε, όσο γίνεται πιο αξιοπρεπώς στο παρκέ για 40 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα, όσο το δυνατόν καλύτερα και στις δυο πλευρές του γηπέδου, δεδομένων των συνθηκών. Και ελπίζουμε ότι από βδομάδα θα έχουμε τις απαραίτητες προσθήκες, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος ένα καλύτερο πρόσωπο, γιατί αυτή τη στιγμή η εικόνα μας δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας».

Να σημειωθεί ότι οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση στο Ιβανώφειο, η οποία ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου μέσω video.

Η αποστολή του Ηρακλή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα, θα απαρτίζεται από τους Σταμάτη, Σκορδίλη, Garrett, Φίλλιο, Αγραβάνη, Πετανίδη, Dolezaj, Παπαδάκη αλλά και τους Ηλίας Λάττο, Παναγιώτης Αργυρούλη, που είναι μέλη της εφηβικής ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ