Καμπούρης: «Να αφήσουμε πίσω τα τελεύταια παιχνίδια»

Καμπούρης: «Να αφήσουμε πίσω τα τελεύταια παιχνίδια»

Ο Κολωσσός Ρόδου αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τη Λάρισα κι ο Νίκος Καμπούρης έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την ευκαιρία της ομάδας να ανακάμψει.

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται σήμερα τη Λάρισα στις 17:00 και ο Νίκος Καμπούρης μίλησε για τοματς στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Δεν αναφέρθηκε όμως μεμονωμένα στην ανμέτρηση, αλλά σε συνάρτηση με αυτήν που οι Ροδίτες έχασαν από τον Ολυμπιακό. Έκανε λόγο για ευκαιρία που παρουσιάζεται ώστε να πάρουν τη νίκη αν παίξουν όπως ξέρουν και να αρχίσει η ανάκαμψη, αφήνοντας πίσω την ήττα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μας για φέτος. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά ένα μικρό κενό σημείο μας άφησε να κυνηγάμε τη διαφορά στο σκορ.

Ο πρώτος γύρος έκλεισε με εμάς στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, κάτι που μας κάνει χαρούμενους. Αλλά δεν μας εφησυχάζει γιατί μας κάνει να θέλουμε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Νέος γύρος πλέον και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτή τη φορά με τη Λάρισα. Η Λάρισα είναι μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα αυτόν τον καιρό και έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, που φαίνεται να την έχουν βοηθήσει.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ανακάμψουμε από τις τελευταίες δύο ήττες και να επιστρέψουμε στον ρυθμό που είχαμε τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς για εμάς και αν παρουσιαστούμε όπως θέλουμε, θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Νίκος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ