Κολοσσός Ρόδου – Λάρισα 93-75

Κολοσσός Ρόδου – Λάρισα 93-75

Ο Κολοσσός Ρόδου δυσκολεύθηκε για τρία δεκάλεπτα κόντρα στη Λάρισα, όμως πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη με σκορ 93-75.

Ο Κολοσσός Ρόδου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με σκορ 93-75 της Λάρισας, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Ροδίτες δυσκολεύθηκαν για τρία δεκάλεπτα, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται ξανά πολύ ανταγωνιστικοί, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο ένα σερί 28-9 ήταν αρκετό για να δώσει το ροζ φύλλο αγώνα στον Κολοσσό.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που μέτρησε 23 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζόρνταν Φλόιντ που πρόσθεσε άλλους 22. Από την άλλη πλευρά, 17 είχε ο Στέφαν Μούντι και 16 ο Τζέιλεν Χάντσον.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του, με τον Κολοσσό να έχει τα ηνία, αλλά να μην μπορεί να ξεφύγει από τη Λάρισα, η οποία κρατιόταν με… νύχια και με δόντια για τρία ολόκληρα δεκάλεπτα, διεκδικώντας τη νίκη.

Ωστόσο, όλα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο, όπου η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έκανε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα και με το επιμέρους 28-9 έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι για το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ