Παναθηναϊκός: Ενσωματώνεται άμεσα ο Χουγκάζ

Παναθηναϊκός: Ενσωματώνεται άμεσα ο Χουγκάζ

Ο Νίκος Χουγκάζ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Παπαπέτρου είναι πολύ πιθανό να χειρουργηθεί και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Ο Νίκος Χουγκάζ αναμένεται να φορέσει άμεσα την φανέλα του Παναθηναϊκού και να τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη ήδη από την ερχόμενη Δευτέρα (31/1).

Ο νεαρός άσος δεν ήταν στο σχέδιο για να επιστρέψει τώρα στον Παναθηναϊκό από τον δανεισμό του. Ωστόσο το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στα ιγμόρεια, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Πρίφτης στην συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Παρασκευής, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει άμεσα την επιστροφή του Χουγκάζ στον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον οι άνθρωποι του τριφυλλιού αποφάσισαν πως πρέπει να διακοπεί ο δανεισμός του στον Ιωνικό διότι οι τραυματισμοί και τα αλλεπάλληλα πρόβλημα έχουν προκαλέσει μεγάλο ζήτημα και στη διεξαγωγή των προπονήσεων. Άλλωστε είχε πάρει μέρος σε μερικές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και γνωρίζει αρκετά καλά την ομάδα, όπως και ο Δημήτρης Πρίφτης τον γνωρίζει αρκετά καλά.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει οριστική απόφαση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για μια επέμβαση που θα τον αφήσει έξω για κάποιες εβδομάδες καθιστώντας πολύ δύσκολη τη συμμετοχή του στο Final 4 του Κυπέλλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ