Γουάιτ: «Είχαμε συγκέντρωση και σκληράδα κόντρα στην Μπασκόνια»

Γουάιτ: «Είχαμε συγκέντρωση και σκληράδα κόντρα στην Μπασκόνια»

Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, αλλά και για το επικείμενο ματς με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague έπειτα από πέντε αρνητικά αποτελέσματα, με τον Οκάρο Γουάιτ να τονίζει, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, πως οι Πράσινοι είχαν συγκέντρωση και σκληράδα.

Φυσικά, στάθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι με τον Άρη για την Basket League, επισημαίνοντας πως επιβάλλεται οι παίκτες του «τριφυλλιού» να παίξουν με τον ίδιο τρόπο.

Το blog του Οκάρο Γουάιτ:

«Περάσαμε μια ιδιαίτερη εβδομάδα, αφού λόγω της κακοκαιρίας αναβλήθηκαν οι αγώνες μας με τον Ηρακλή και τη Ζάλγκιρις, ενώ χάσαμε και αρκετές προπονήσεις ενώ είχαμε μπροστά ματς το ματς με την Μπασκόνια.

Παράλληλα, δεν είχαμε μαζί μας τον Γιώργο (σ.σ. Παπαγιάννη) και τον Ντάριλ (σ.σ. Μέικον), ωστόσο θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Γιατί και στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην Έφες, παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και χάσαμε από ένα σουτ στην εκπνοή.

Κόντρα στην Μπασκόνια παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο έχοντας συγκέντρωση και σκληράδα από την αρχή του αγώνα. Στον ίδιο δρόμο θέλουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι ο αγώνας με τον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη, στο ματς του πρώτου γύρου, γνωρίσαμε τη μοναδική μας ήττα στο πρωτάθλημα παίζοντας πολύ άσχημα. Επιβάλλεται, λοιπόν, να παίξουμε σκληρά από το ξεκίνημα και να αγωνιστούμε καλά για να πάρουμε τη νίκη.

Προσωπικά, ανυπομονώ να δω κάποια παιδιά από τον Άρη που γνωρίζω από το πέρασμά μου από την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ