Λαύριο – ΠΑΟΚ 59-61: «Απέδρασε» από το Λαύριο ο ΠΑΟΚ

Λαύριο – ΠΑΟΚ 59-61: «Απέδρασε» από το Λαύριο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά και να φύγει με το διπλό από την έδρα του Λαυρίου, επικρατώντας με σκορ 61-59.

Μια πολύ μεγάλη νίκη που τον βάζει σε… τροχιά play-off πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στο Λαύριο, επικρατώντας με σκορ 61-59, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Δικέφαλος του βορρά, παρότι ήταν πίσω στο σκορ στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη ανατροπή και να φύγει ένα πολύ σημαντικό διπλό από την έδρα των «μεταλλωρύχων».

Έτσι η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-7, όντας πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Χρήστου Σερέλη έπεσε στο 5-8, δείχνοντας πως δεν πατά καλά τη φετινή σεζόν.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο που σημείωσε 15 πόντους, ενώ 14 πόντους είχε ο Ζερμέιν Λοβ και 12 πρόσθεσε ο Μάρβιν Τζόουνς. Για τους ηττημένους 13 είχε ο Τζέρι Σμιθ και 10 ο Βασίλης Μουράτος, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Ρασάν Βον που μέτρησε 8 πόντους.

Το Λαύριο ξεκίνησε καλύτερα το ματς, παίρνοντας μια μικρή διαφορά με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει 32-31 υπέρ των γηπεδούχων.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τους «μεταλλωρύχους» να ξεκινούν καλύτερα, παίρνοντας εκ νέου μια διαφορά την οποία και κρατούσαν μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου. Εκεί οι Ασπρόμαυροι έδειξαν χαρακτήρα, μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή με ένα όμορφο λέι απ του Λοβ 23″ πριν το τέλος και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 32-31, 48-44, 59-61

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ