Πρίφτης: «Να μην… ξεζουμιστεί ο Γιόβιτς, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Πρίφτης: «Να μην… ξεζουμιστεί ο Γιόβιτς, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Στον Γιόβιτς και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη.

Ικανοποιημένος με την εικόνα και τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Άρη, δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε ωστόσο στη διαχείριση που πρέπει να γίνει με τον Γιόβιτς ο οποίος ακόμα προσαρμόζεται, ενώ τόνισε πως ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε καλή εικόνα, δεν ήταν εύκολη η διαχείριση του αγώνα. Παρουσιάσαμε κάποια νεκρά διαστήματα, ο Άρης έπαιξε πολύ δυνατά στην άμυνα. Εμείς είχαμε μόλις μία μέρα ξεκούρασης και δυσκολευτήκαμε αρκετά.

Έχουμε μικροτραυματισμούς, έχουμε παίκτες που βγαίνουν από τραυματισμούς, πρέπει να φροντίσουμε τον Γιόβιτς για να μην ξεζουμιστεί, αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον Νέντοβιτς για πολλή ώρα, κάτι που είναι ενδεικτικό της δυσκολίας του αγώνα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας».

Και τέλος απάντησε για τα σενάρια άμεσης απόκτησης του Χουγκάζ: «Ο Χουγκάζ ανήκει στον Ιωνικό, θα δούμε τι θα αποφασίσουμε, δεν είναι της ώρας τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ