Νέντοβιτς: «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά»

Νέντοβιτς: «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για την καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λάρισα.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν απολαυστικός απέναντι στη Λάρισα και κατάφερε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα μεγάλο διπλό, παρότι οι Πράσινοι ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Ο Σέρβος γκαρντ στις δηλώσεις του τόνισε πως κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά, αναφέροντας παράλληλα πως τον βοήθησε και μη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα καθώς ήταν πιο ξεκούραστος από τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς:

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά. Δεν ήμουν στη Βαρκελώνη και είχα δύο ακόμα μέρες για ξεκούραση και ήταν κάτι που με βοήθησε να βγω μπροστά για την ομάδα».

Για την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Μπορούμε να το ρίξουμε στην κούραση. Εγώ έπαιξα 4 ματς σε 8 μέρες και οι συμπαίκτες μου 5 σε 8 μέρες. Αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι και τελικά κερδίσαμε».

Για το αν είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο γιατί όλοι προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι και έχουν 7 μέρες κόντρα και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και έχουν φυσικά περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Δεν είναι εύκολο το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον τίτλο και είναι ένας από τους στόχους μας. Θα δώσουμε το 100%»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ