ΠΑΟΚ: Απών ο Τολιόπουλος με τον Ιωνικό

ΠΑΟΚ: Απών ο Τολιόπουλος με τον Ιωνικό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια (9/2 17:00) και θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται αύριο στη Νίκαια, όπου αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να διεκσικήσουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σεζόν.

Ο συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη, Στάθης Νεραντζάκης, δήλωσε σχετικά με το ματς:

«Συζητήσαμε όλοι μαζί την κακή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Πάτρας και ιδιαίτερα αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θέλουμε να συμβεί ξανά, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και πρέπει να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι όμως και δύσκολο, γιατί ο αντίπαλός μας είναι στη βάση της βαθμολογίας, προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει νίκες. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα.

Παίζουμε με μία ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και θέλει προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το αμυντικό μας πλάνο, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ κι από εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει και στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ