Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Μάρβιν Τζόουνς

Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Μάρβιν Τζόουνς

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο Μάρβιν Τζόουνς.

Λεπτομέρειες απομένει να διευθετηθούν για να τερματιστεί η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Μάρβιν Τζόουνς. Ο Αμερικανός σέντερ, από τους πολυτιμότερους για τον «Δικέφαλο» στο παρκέ τη φετινή σεζόν (σ.σ. μ.ο. 15.8 πόντους, 7.8 ριμπάουντ), ζήτησε να φύγει, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του.

Eπιπλέον είχε στα χέρια του πρόταση (δελεαστική οικονομικά) από ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, η παρουσία του στην οποία θα του επιτρέπει χιλιομετρικά να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του, η οποία βρίσκεται στο Σικάγο.

Το πιθανότερο είναι ο Τζόουνς να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι, για τη 18η αγωνιστική της Basket League, με το Περιστέρι (σ.σ. για τη 17η «στροφή» της Α1 ο «Δικέφαλος» έχει ρεπό).

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έχουν δρομολογήσει επαφές για την αντικατάστασή του, με την επιλογή του άλλοτε σέντερ των Προμηθέα, Λαυρίου, Ηφαιστου Λήμνου, Σον Εβανς, να δείχνει πως προκρίνεται. Ο 33χρονος Αμερικανός έμεινε, εσχάτως, ελεύθερος από την ουκρανική Προμιτέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ