Μωραΐτης: «Το κλειδί για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι η άμυνα»

Μωραΐτης: «Το κλειδί για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι η άμυνα»

Ο Δημήτρης Μωραΐτης αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/3, 16:30), τονίζοντας ότι η άμυνα θα είναι το... κλειδί.

Στο σημερινό παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/3, 16:30) αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μωραΐτης μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως η άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Παίζουμε στην έδρα μας μετά από αρκετό καιρό, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ ωραία.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι από τα πιο σημαντικά της φετινής σεζόν. Το κλειδί για να επικρατήσουμε θα είναι η άμυνα και το πόσο δυνατά θα παίξουμε για να επικρατήσουμε. Παίζουμε στο γήπεδο μας και δεν υπάρχει για μας άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και περιμένουμε αυτό το αποτέλεσμα να βγει στο παρκέ.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, καθώς είναι και το ποδόσφαιρο περίπου την ίδια ώρα στο διπλανό γήπεδο, όμως θέλουμε πραγματικά τον κόσμο δίπλα μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μεγάλη ώθηση για να τα καταφέρουμε απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ