Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Μάρβιν Τζόουνς

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Μάρβιν Τζόουνς

Το παιχνίδι με το Περιστέρι ήταν και το τελευταίο για τον Μάρβιν Τζόουνς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αφού ο Αμερικανός αποχωρεί από τον Δικέφαλο για προσωπικούς λόγους.

Ο Μάρβιν Τζόουνς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον ΠΑΟΚ, στην ήττα του Δικεφάλου από το Περιστέρι, καθώς αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ηταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Αγαπώ την ομάδα, τη Θεσσαλονίκη τον κόσμο. Πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι μου για οικογενειακούς λόγους. Είναι κοντά το Πουέρτο Ρίκο. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις θυσίες», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς ο Αμερικανός και ακολούθησε και το «αντίο» του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ευχαριστούμε Marvin…

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Marvin Jones, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ζήτησε πριν από μερικές ημέρες να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ mateco, προκειμένου να επιστρέψει στην Αμερική. Για τον λόγο αυτό, το αποψινό παιχνίδι στο Περιστέρι, ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco.

Ευχαριστούμε τον Marvin Jones για την παρουσία του στην ομάδα μας και τα όσα προσέφερε από την αρχή της σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή του και στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ