Πρίφτης: «Έχω το μυαλό μου ακόμα στο ΣΕΦ»

Πρίφτης: «Έχω το μυαλό μου ακόμα στο ΣΕΦ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμη τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από τη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, ωστόσο το μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη είναι ακόμα στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ΕΡΤ μετά το παιχνίδι και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι ενώ αναφέρθηκε και στις επιστροφές που αναμένονται.

Όσα είπε ο Πρίφτης:

«Κυρίως στο 2ο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, κανείς δεν μπορούσε να το διαβλέψει. Ανεβάσαμε στη συνέχεια την ένταση, ήταν και θέμα ενέργειας και μακρινού σουτ. Τους δώσαμε δημιουργία, ειδικά στον Ξανθόπουλο αλλά όταν ανεβάσαμε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλοιώσαμε το παιχνίδι του Κολοσσού, τρέξαμε στο γήπεδο, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια.

Κάποια στιγμή πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι εύκολα, αλλά δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να είσαι σοβαρός. Πρέπει να υιοθετήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, να είμαστε πιο σοβαροί με διάρκεια. Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό, είχαμε ξανά αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Ειδικά όταν δείχνουμε δύο πρόσωπα είναι κάτι που μας προβληματίζει. Μας λείπει πολύ ο Γιόβιτς, αναγκαστήκαμε να φύγει ο Πέρι, έλειπε και ο Μποχωρίδης και προσπαθούμε να καλύψουμε τη θέση του άσου εσωτερικά».

Για το ματς που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό (9/4): «Έχουμε ακόμα μέρες για αυτό το παιχνίδι, έχω το μυαλό μου ακόμα στο ματς του ΣΕΦ».

Για τις επιστροφές παικτών: «Περιμένουμε τον Παπαπέτρου, ο Μποχωρίδης θα επιστρέψει στις επόμενες 2-3 ημέρες, ο Γιόβιτς έχει ακόμα μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ