Τέλος κι επίσημα από την ΑΕΚ ο Δέδας – Συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Τέλος κι επίσημα από την ΑΕΚ ο Δέδας – Συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Στέφανο Δέδα ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό σταφ του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Δέδας! Ο Έλληνας προπονητής έλυσε το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία του ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει.

Ο 40χρονος προπονητής θα ενσωματωθεί στο σταφ του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα αναλάβει το πόστο του πρώτου βοηθού, στη θέση του Αντρέα Πιστιόλι που αποχώρησε για τη Γαλατασαράι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η AEK ΒC ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (22/03) «κοινή συναινέσει» η συνεργασία της με τον Στέφανο Δέδα.

Η Διοίκηση δέχτηκε να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή της, και να τον διευκολύνει, προκειμένου για την ένταξή του στο επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η «Βασίλισσα» θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για όσο πιο ψηλά. Προδήλως βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης της καλύτερης δυνατής λύσης για την επόμενη ημέρα.

Η ΑΕΚ BC δεν κλείνει την πόρτα στον Κόουτς Στέφανο Δέδα…

Προσώρας τού εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Λίγο μετά ακολούθησε και η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας με τον Ιτούδη να δηλώνει:

«Ο Στέφανος Δέδας έχει μεγάλη πείρα ως προπονητής ή βοηθός. Έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, την Χάποελ Χολόν, στην Τουρκία και έχει συνεργαστεί με τον Γιούρι Ζντοβτς στην εθνική Σλοβενίας. Πάνω από όλα όμως, έχει κίνητρο να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το μεταβατικό στάδιο.

Χαίρομαι πολύ που ένας άνθρωπος με τόση πείρα, με πολλή ενέργεια, θέλει να μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Το ότι έχει συνεργαστεί με ανθρώπους της διοίκησής μας θα κάνει πιο εύκολη τη μετάβασή του. Περιμένουμε να ενταχθεί στην ομάδα μας και να αρχίσει να εργάζεται σύντομα, οπότε τον καλωσορίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Δέδας είπε: «Χαίρομαι πολύ που θα αποτελέσω μέλος μιας θρυλικής ομάδας, όπως η ΤΣΣΚΑ. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα δώσω όλη μου την καρδιά και θα προσπαθήσω τα μέγιστα να βοηθήσω τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη κι όλο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ