Μεγάλο σοκ στην ΑΕΚ!

Μεγάλο σοκ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» στην ΑΕΚ καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Στέφανο Δέδα για να γίνει βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη. Θετικός ο προπονητής της Ένωσης.

Σοκ στην ΑΕΚ που όπως όλα δείχνουν θα χάσει τον προπονητή της! Όπως ενημέρωσε η ίδια η ΚΑΕ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Στέφανο Δέδα για να τον προσθέσει στο επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη μετά την αποχώρηση Αντρέα Πιστιόλη για τη Γαλατασαράι.

Ο άμεσος βοηθός του ομοσπονδιακού πλέον τεχνικού, αποχώρησε από την «αρκούδα» μετά από έξι χρόνια αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή στην τουρκική ομάδα. Ο Ιτούδης θέλει να καλύψει αυτό το κενό και όπως φαίνεται θα το κάνει με τον Δέδα ο οποίος είναι θετικός και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Φυσικά στην ΑΕΚ δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη, αν και μέσα στη χρονιά ο Δέδας έχει βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων ομάδων για πρώτος προπονητής, και δεν υπάρχει καμία προετοιμασία για τη διάδοχη κατάσταση. Ο 40χρονος τεχνικός κάθισε στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» για 27 παιχνίδια έχοντας ρεκόρ 11 νίκες και 16 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ