Άρης: Δεν προπονήθηκε ο Χάνλαν, δύσκολα με Προμηθέα

Άρης: Δεν προπονήθηκε ο Χάνλαν, δύσκολα με Προμηθέα

Για τρίτη διαδοχική μέρα ο Ολιβιέ Χάνλαν δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Προμηθέα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Άρης ανεβάζει «στροφές» εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πατρών στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τους κίτρινους, καθώς ο Γιάννης Καστρίτης είδε για τρίτη διαδοχική μέρα τον Ολιβιέ Χάνλαν να μην καταφέρνει να προπονηθεί, εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο Καναδός γκαρντ απουσίασε από το πρόσφατο ματς από το Λαύριο, και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να λείψει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Αντιθέτως ο Σταύρος Σχίζας ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς στις προπονήσεις, πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της, όμως η μακροχρόνια απουσία του από τα παρκέ καθιστά σχεδόν αδύνατη τη συμμετοχή του σε παιχνίδι το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη 24/03, με μία μεσημεριανή προπόνηση που θα γίνει στο Ιβανώφειο, λόγω της εκδήλωσης στο Nick Galis Hall για τα 108 χρόνια από την ίδρυση του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ