Μουράτος: «Δικαιούμαστε μια θέση στα πλέι οφ»

Μουράτος: «Δικαιούμαστε μια θέση στα πλέι οφ»

Ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Λαυρίου με τον Ιωνικό (26/3, 17:00) και τόνισε πως η ομάδα του δικαιούται μια θέση στα φετινά πλέι οφ.

Στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ιωνικό (26/3, 17:00) και τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούται μια θέση στα φετινά πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους!

Ημέρα τιμής και δόξας για τους προγόνους μας η σημερινή. Με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και να επικρατήσει επιτέλους «Η επί Γης Ειρήνη» σε όλο τον πλανήτη.

Αύριο, Σάββατο 26/03, αντιμετωπίζουμε τον Ιωνικό στη Νίκαια σε ένα δύσκολο παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Δεν εφησυχάζουμε από τη θέση του Ιωνικού στη βαθμολογία ούτε από τις αποχωρήσεις παικτών του και την αλλαγή προπονητή.

Πρέπει από την αρχή να μπούμε στον αγώνα πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη. Μια νίκη που θα μας δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα μας «ανεβάσει» στη βαθμολογία.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθούμε στον δρόμο των επιτυχιών, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι δικαιούμαστε μια θέση στα play off.

Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο κρίκο της «αλυσίδας» στην οικογένεια του Λαυρίου είμαστε αγαπημένοι και δεμένοι, κάτι που μας βοηθάει πολύ ψυχολογικά. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ