Σαρικόπουλος : «Αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Σαρικόπουλος : «Αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Ο σέντερ του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου και πρόσθεσε πως οι κυανέρυθροι αξίζουν την παραμονή στην Α1.

Ο Πανιώνιος πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη στον αγώνα με το Λαύριο και οι κυανέρυθροι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στην Α1, καθώς έχουν πραγματοποιήσει αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Πανιωνίου στο συγκεκριμένο ματς και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, επισήμανε για την προσπάθεια της ομάδας του να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

«Με βάση το ρόστερ, νομίζω πως έχουμε αρκετές πιθανότητες και πιστεύω πως αξίζουμε να παραμείνουμε. Έχοντας δει και τις άλλες ομάδες, θεωρώ πως δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα κι ούτε παίζουμε το χειρότερο μπασκετ. Η εικόνα μας, δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία. Το σίγουρο είναι πως κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και πρέπει να αποδείξουμε ποιοι είμαστε» υποστήριξε ο Έλληνας σέντερ.

Ο Σαρικόπουλος ρωτήθηκε και τον επόμενο αγώνα του Πανιωνίου, απέναντι στα Τρίκαλα, με τον κυανέρυθρο άσο να τονίζει. «Για μας, όπως είναι το πρόγραμμα, όλα τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα τελικού. Τα Τρίκαλα μπορεί να βρίσκονται στην τελευταία θέση, όμως είναι επικίνδυνη ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα της. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε, πρέπει να πάμε καλά προετοιμασμένοι. Μην θεωρήσουμε πως έχουμε πετύχει το στόχο μας διότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ