Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ και με ΠΑΟΚ οι Σλούκας και Φαλ

Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ και με ΠΑΟΚ οι Σλούκας και Φαλ

Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην 12άδα θα είναι ο Σωτήρης Οικονομόπουλος.

Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με 73-66, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για την Basket League, σε ένα ματς όπου ξανά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός για τρίτο σερί ματς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ, καθώς δεν έχουν αναρρώσει, κάτι που σημαίνει ότι και πάλι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πολλές λύσεις.

Ο Έλληνας γκαρντ και ο Γάλλος ψηλός έχασαν και το παιχνίδι με το Περιστέρι την περασμένη Δευτέρα, ενώ έλειψαν και από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όπου ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια και ανάλογα τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου δεν αποκλείεται να βγει και δεύτερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ στη 12αδα θα είναι και ο νεαρός Σωτήρης Οικονομόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ