Λαρεντζάκης: «Αυτό πρέπει να είναι το πνεύμα μας και στα play off»

Λαρεντζάκης: «Αυτό πρέπει να είναι το πνεύμα μας και στα play off»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σχολίασε τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, την πρόκριση στα play off αλλά και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στην νίκη επί της Μπαρτσελόνα, στα play off της Euroleague, αλλά και στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το blog του Λαρεντζάκη:

«Ο απολογισμός της εβδομάδας που πέρασε είχε θετικότατο πρόσημο!

Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα λόγω ιώσεων, κάτι που τελικά στοίχισε την παρουσία και στις δύο αναμετρήσεις των Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ, καταφέραμε να κάνουμε το 2/2 κόντρα σε Περιστέρι και Μπαρτσελόνα!

Ειδικά η νίκη επί της ισπανικής ομάδας έχει τεράστια σημασία, όχι μόνο γιατί εξασφαλίσαμε την τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις ίσως τερματίσουμε δεύτεροι, αλλά γιατί δείξαμε τον χαρακτήρα μας.

Παρά τις απουσίες, παίξαμε με ομαδικό πνεύμα, παίξαμε δυνατά, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και με την βοήθεια του εκπληκτικού κόσμου μας καταφέραμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Ευρωλίγκας.

Αυτό ακριβώς θα πρέπει να είναι το πνεύμα και στα πλέι οφ! Δεν ξέρουμε ακόμη ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας και για να πω την αλήθεια δεν ασχολούμαστε με τα σενάρια. Ξέρουμε, όμως, πως πρέπει να παρουσιαστούμε, ώστε να ‘σφραγίσουμε’ το εισιτήριο που οδηγεί στο Βελιγράδι. Με όλα αυτά, όμως, θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα…

Τώρα, και αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, στρέφουμε όλη μας την προσοχή στην Stoiximan Basket League, όπου μας περιμένει μια σειρά απαιτητικών και κρίσιμων αγώνων, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα σύνολο με έμπειρους παίκτες, παίζει στην έδρα του και σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Θεωρώ, ωστόσο, πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς, παίξουμε καλή άμυνα και μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά, θα μπορέσουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ